November 14, 2018
Kapsllëku

Kapsllëku

Kujdes nga këto ushqime, shkaktojnë kapsllëkun

Shëndetësi
Gratë vuajnë më tepër nga konstipacioni dhe problemet me aparatin tretës. Sipas ekspertëve kjo ndodh për shkak të regjimit ushqimor që ato ndjekim. Fibrat janë ato që promovojnë ...
Read more Comments Off on Kujdes nga këto ushqime, shkaktojnë kapsllëkun

Këto janë ushqimet që shkaktojnë kapsllëkun

Shëndetësi
Një nga problemet më të zakonshme shëndetësore është kapsllëku. Të gjithë ne të paktën një herë në jetë e kemi provuar këtë ndjenjë, që përpos që është shumë ...
Read more Comments Off on Këto janë ushqimet që shkaktojnë kapsllëkun

Pse s’duhet injoruar kapsllëku

Shëndetësi
Kapsllëku shpesh shoqërohet me dhimbje stomaku dhe fryrje. Ndërsa është e zakonshme në dietë, ajo mund të shkaktohet nga kanceri dhe diabeti. Është definuar se nëse keni tre ...
Read more Comments Off on Pse s’duhet injoruar kapsllëku

Vuani nga kapsllëku? Ja mënyrat natyrale për ta trajtuar

Shëndetësi
Kapsllëku është një kusht shëndetësor shumë i përhapur tek njerëzit. Disa nga faktorët që ndikojnë në kapsllëk janë dieta e varfër ushqimore, mungesa e aktivitetit fizik, konsumimi i ...
Read more Comments Off on Vuani nga kapsllëku? Ja mënyrat natyrale për ta trajtuar

Kjo është pija që ndalon fryrjen e stomakut dhe gazrat

Shëndetësi
Nëse shpesh vuani prej fryrjes në stomak, gazrave apo gromësisë, ju paraqesim lëngun natyral, i cili mund të jetë zgjidhja për problemet tuaja. Përbërësit: Gjysmë ananasi (i vogël ...
Read more Comments Off on Kjo është pija që ndalon fryrjen e stomakut dhe gazrat

Ky lëng ndihmon me kapsllëkun

Shëndetësi
Kapsllëku është një çështje e shpeshtë shëndetësore që shkaktohet nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë moshën, ushqyerjen jo të duhur, mungesën e aktivitetit fizik, marrjen e pamjaftueshme të ...
Read more 0