November 14, 2018
kfw

kfw

Kosova nënshkruan marrëveshje me Bankën Gjermane për Zhvillim në vlerë 7.45 milionë euro

Ekonomi Kryesore Lajme
Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të nënshkruajë dy marrëveshjeve, njëra me vlerë 5.45 milionë euro dhe tjetra me 2 milionë euro, me Bankën Gjermane për ...
Read more Comments Off on Kosova nënshkruan marrëveshje me Bankën Gjermane për Zhvillim në vlerë 7.45 milionë euro