Tag: Pensionet

Qeveria maqedonase blen letra me vlerë me paratë e pensionistëve

Ndryshon skema e pensioneve

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (AMF) është ngarkuar që gjatë këtij viti të analizojë ndikimet që mund të ketë shtimi i kolonës së dytë në skemën e pensioneve. Bëhet fjalë për ...

Dalin pensionet me rritje

Dalin pensionet me rritje

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka njoftuar se sot janë procesuar për pagesë pensionet me rritje prej 20%, për kategoritë e pensionit bazë, pensionit familjar, pensionit invalidor ...