November 14, 2018
Portugalia

Portugalia

‘Portugalia dhe Spanja favorit për titullin e kampionit botëror’

Sport
Portugalia dhe Spanja janë favorit për të fituar titullin e kampionit të botës në kampionatin që do të mbahet vitin e ardhshëm në Rusi, tha Luis Figo, dikur ...
Read more Comments Off on ‘Portugalia dhe Spanja favorit për titullin e kampionit botëror’

Favoritët për titullin e kampionit botëror sipas Figos

Sport
Portugalia dhe Spanja janë favorit për të fituar titullin e kampionit të botës në kampionatin që do të mbahet vitin e ardhshëm në Rusi, tha Luis Figo, dikur ...
Read more Comments Off on Favoritët për titullin e kampionit botëror sipas Figos