October 23, 2018
PRINDERIT

PRINDERIT

Përqafoni fëmijët tuaj sa më shumë që të jetë e mundur, ja pse!

Sociale
Përqafimi është një gjest shumë i fuqishëm nga këndvështrimi emocional, por edhe fizik. Duke e ditur këtë ne duhet të jemi të dashur çdo ditë duke filluar drejtë ...
Read more Comments Off on Përqafoni fëmijët tuaj sa më shumë që të jetë e mundur, ja pse!

Këshilla për prindërit e rinj, si duhet t’i vishni fëmijët gjatë stinës së dimrit

Shëndetësi
Edhe gjatë stinës së dimrit fëimjët e vegjël duhet të dalin në ajër të pastër dhe për këtë arsye nëna duhet ta veshë atë në mënyrën e duhur ...
Read more Comments Off on Këshilla për prindërit e rinj, si duhet t’i vishni fëmijët gjatë stinës së dimrit

Policia e Kosovës shpëton tre fëmijë të ngujuar në tavan (Video)

Lajme
Tre fëmijë, më i madhi 4 vjeçar, mbetën të ngujuar në tavanin e shtëpisë së tyre, gjatë kohës sa nuk i kishin prindërit në shtëpi. Këta të fundit ...
Read more Comments Off on Policia e Kosovës shpëton tre fëmijë të ngujuar në tavan (Video)

Kujdes me fëmijët!

Shëndetësi
Fëmijët që dënohen duke u dhënë një shpullë kanë më shumë gjasa të jenë abuzues ndaj partnerëve në jetën e tyre, thotë një studim i ri. Rreth 800 ...
Read more Comments Off on Kujdes me fëmijët!

Flet nëna e Aulon Zekës me lot në sy: Ma ka përvlu zemrën (Video)

Kronika e zezë
Nesër do të mbahet seanca e parë në rastin e gjykimit për vrasjen e 16-vjeçarit Aulon Zeka. Babai dhe nëna e Aulonit kërkojnë drejtësi për djalin 16 vjeçar ...
Read more Comments Off on Flet nëna e Aulon Zekës me lot në sy: Ma ka përvlu zemrën (Video)

Prindërit e nxënësve befasojnë me vendimin ndaj mësueses që i publikoi në Facebook (Foto)

Lajme
Pas veprimit të mësueses së shkollës ‘’Emin Duraku’’ e cila kishte postuar në facebook fotografi të nxënësve për shkak të mos përfundimit të një detyre dhe për mos-mbajtje ...
Read more 0