December 15, 2018
Prokuroria e shtetit

Prokuroria e shtetit

Prokuroria ngrit aktakuzë për veprën penale ‘detyrimi dhe shantazhi’

Kryesore Lajme
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), sot ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prizren, kundër të pandehurit A.M. për shkak të kryerjes së veprës penale “Detyrimi” ...
Read more Comments Off on Prokuroria ngrit aktakuzë për veprën penale ‘detyrimi dhe shantazhi’

Ramadani: Kot e ka Prokuroria me këto akuza, nuk do ndalem së kërkuari drejtësi

Intervistë Lajme
Faton Ramadani nga Baica e Drenasit është përballur sërish me policin Sami Hasani. Kësaj radhe në një seancë gjyqësore e cila u mbajt në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ...
Read more Comments Off on Ramadani: Kot e ka Prokuroria me këto akuza, nuk do ndalem së kërkuari drejtësi

Avancohen hetimet për veteranët mashtrues të UÇK-së

Kryesore Lajme
Prokuroria e Shtetit ka avancuar me hetimet për t’i zbuluar veteranët mashtrues të UÇK-së. Burime të Gazetës Express bëjnë të ditur se Prokuroria ka marrë të gjitha dosjet ...
Read more Comments Off on Avancohen hetimet për veteranët mashtrues të UÇK-së

Prokuroria e shtetit me 86 prokurorë nëpër komuna, fton qytetarët të raportojnë parregullsitë

Kryesore Lajme
Prokurori i shtetit, thotë se ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për të realizuar mbrojtjen e votës në zgjedhjet lokale të Republikën e Kosovës të vitit 2017. ...
Read more 0

KQZ, Policia e Prokuroria, të gatshëm për ditën e zgjedhjeve

Lajme
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Policia e Kosovës dhe Prokuroria e shtetit në një konferencë të mbajtur për media, theksuan se janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për ...
Read more 0