19 January, 2019 20:37
Raporti

Raporti

Rritja e ekonomisë botërore është ngadalësuar

Ekonomi
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se ...
Read more Comments Off on Rritja e ekonomisë botërore është ngadalësuar

Shala: Ministria ka përmbushur rekomandimet e Auditorit, reagojnë deputetët

Ekonomi
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Endrit Shala, tha se ministria që ai udhëheq ka përmbushur të gjitha rekomandimet që kanë dal nga raporti i Auditorit të Përgjithshëm. ...
Read more Comments Off on Shala: Ministria ka përmbushur rekomandimet e Auditorit, reagojnë deputetët

Prezantohet raporti mbi gjendjen e mjedisit në Kosovë

Lajme
Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor i Kuvendit të Republikës së Kosovës mbajti mbledhjen e parë të sesionit pranveror ku shqyrtoi gjendjen e mjedisit ...
Read more Comments Off on Prezantohet raporti mbi gjendjen e mjedisit në Kosovë

Raporti: Rreziku i Luftës së Tretë Botërore është në rritje

Botë
Rreziku i konfrontimeve politike dhe ekonomike ndërmjet fuqive të mëdha, duke përfshirë konflikte të forta ushtarake, është rritur ndjeshëm, sipas një sondazhi të lëshuar nga Forumi Ekonomik Botëror ...
Read more Comments Off on Raporti: Rreziku i Luftës së Tretë Botërore është në rritje

Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme prezantoi raportin e punës për 2017-në

Kryesore Lajme
Dhoma e posaçme e Gjykatës Supreme edhe gjatë vitit  2017 është përballur me  ngarkesë të madhe me lëndë dhe  me një mori problemesh që e kanë vështirësuar punën ...
Read more Comments Off on Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme prezantoi raportin e punës për 2017-në

Bulliqi publikon raportin e plotë për shënimin e vijës kufitare (Dokument)

Kryesore Lajme
Kryesuesi i Komisionit Shtetëror për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, Shpejtim Bulliqi ka publikuar raportin e këtij komisioni që një ditë më parë është prezantuar në Qeveri. ...
Read more Comments Off on Bulliqi publikon raportin e plotë për shënimin e vijës kufitare (Dokument)

Publikohet raporti ‘Personat e zhdukur dhe pasojat’

Kryesore Lajme
Sot publikohet raporti i statistikave të të zhdukurve “Personat e zhdukur gjatë konfliktit dhe pasojat”, i përgatitur nga Komisioni Ndërkombëtar për Personat e Zhdukur (ICMP). Raporti do të ...
Read more 0

Qeveria e Kosovës publikon raportin për matjen e territorit

Kryesore Lajme
Qeveria e Republikës së Kosovës bëri të ditur se raporti i Komisionit për matjen e territorit të Republikës së Kosovës është publikuar në faqen zyrtare të Qeverisë së ...
Read more 0