20 January, 2019 17:07
rrogat

rrogat

‘Greva do të vazhdojë derisa rrogat të barazohen me të prokurorëve e gjyqtarëve’

Kryesore Lajme Shëndetësi
Premtimi i kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli se Ligji për Paga dhe buxheti për vitin 2019 do të kalojnë në pako në fillim të janarit gjë ...
Read more Comments Off on ‘Greva do të vazhdojë derisa rrogat të barazohen me të prokurorëve e gjyqtarëve’

Punëtorët e Postës së Kosovës nuk i marrin rrogat as pas 5 dite vonesë

Kryesore Lajme
Kryesia e Shoqatës Sindikale të Punëtorëve të Postës së Kosovës duke pasur parasysh gjendjen e vështirë financiare nëpër të cilën po kalon Ndërmarrja Publike, “Posta e Kosovës” Sh.A ...
Read more Comments Off on Punëtorët e Postës së Kosovës nuk i marrin rrogat as pas 5 dite vonesë

Bordi i KEK-ut vendos për rritjen e pagave të punëtorëve

Ekonomi Kryesore Lajme
Çështja e rritjes së pagave për punëtorët e KEK-ut ishte shkas i protestës të organizuar të enjten nga sindikalistët e kësaj korporate. Pas kësaj proteste, kjo sindikatë e ...
Read more Comments Off on Bordi i KEK-ut vendos për rritjen e pagave të punëtorëve