October 16, 2018
Trajtimi

Trajtimi

Si të mbrohemi nga gripi?

Shëndetësi
Gripi nuk duhet të neglizhohet dhe që në shenjat e para të tij konsultohuni me mjekun e familjes. Mjeku i familjes duhet të vlerësojë me seriozitet të gjitha ...
Read more Comments Off on Si të mbrohemi nga gripi?

Vuani nga kapsllëku? Ja mënyrat natyrale për ta trajtuar

Shëndetësi
Kapsllëku është një kusht shëndetësor shumë i përhapur tek njerëzit. Disa nga faktorët që ndikojnë në kapsllëk janë dieta e varfër ushqimore, mungesa e aktivitetit fizik, konsumimi i ...
Read more Comments Off on Vuani nga kapsllëku? Ja mënyrat natyrale për ta trajtuar

Kur përbën rrezik për jetën kolla e duhanit?

Shëndetësi
Duhanpirja i çel rrugën një kolle të fortë e cila shkaktohet nga vetë trupi që përpiqet të pastrohet nga kimikatet që futen në rrugët e frymëmarrjes dhe mushkëri. ...
Read more Comments Off on Kur përbën rrezik për jetën kolla e duhanit?

Si ta trajtoni ekzemën?

Shëndetësi
Zakonisht ekzema nënkupton një  lëkurë të thatë, të skuqur që krruhet ose djeg. Mjekët nuk e dinë shkakun e saktë të ekzemës, por mendohet të jetë një çrregullim ...
Read more 0