December 15, 2018
Ushqime

Ushqime

Bëhuni doktor i vetvetes, luftoni stresin me këto ushqime

Shëndetësi
Më e mira që do duhej të bëni kur ndjeheni të stresuar është të kuptoni se si të gjendeni në atë situatë. Përveç menaxhimit të emocioneve e mendimeve ...
Read more Comments Off on Bëhuni doktor i vetvetes, luftoni stresin me këto ushqime

Këto ushqime pastrojnë lëkurën si me magji

Shëndetësi
Të mbushura me vitamina, minerale e vlera të shumta ushqyese që ndihmojnë trupin tuaj të funksionojë më së miri, këto ushqime të shëndetshme janë rruga e duhur për ...
Read more Comments Off on Këto ushqime pastrojnë lëkurën si me magji

Këto ushqime shkaktojnë rrahje të shpejta të zemrës

Shëndetësi
Sëmundjet kardivaskulare njihen ndryshe si vrasësit e heshtur dhe shumë faktorë ndikojnë në përkeqësimin e shëndetit të zemrës. Stresi, ankthi, anemia, frika madje dhe disa lloje medikamentesh mund ...
Read more Comments Off on Këto ushqime shkaktojnë rrahje të shpejta të zemrës

Kujdes, këto ushqime dëmtojnë dhëmbët!

Shëndetësi
Ne shkojmë shpesh te dentisti, refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë por shpesh herë edhe nuk ia dalim. Shumë prej nesh nuk e dimë ...
Read more Comments Off on Kujdes, këto ushqime dëmtojnë dhëmbët!

Këto janë ushqimet që ndikojnë në shëndetin e zemrës

Shëndetësi
Shëndeti i zemrës kërkon shmangien e ushqimeve të shpejta dhe të përpunuara, por jo vetëm ato. Duke zgjedhur atë që hani, ju mund të ulni kolesterolin, presionin e ...
Read more Comments Off on Këto janë ushqimet që ndikojnë në shëndetin e zemrës

Njihuni me shprehitë ‘e shëndetshme’ që rrezikojnë shëndetin tuaj

Shëndetësi
Business Insider paraqet disa nga shprehitë e zakonshme të të përditshme që ne i kemi gjatë marrjes së ushqimeve, gjë që mund të dëmtojë shëndetin tonë. Sipas ekspertëve ...
Read more Comments Off on Njihuni me shprehitë ‘e shëndetshme’ që rrezikojnë shëndetin tuaj

Njihuni me ushqimet që ju forcojnë dhëmbët

Shëndetësi
Për të pasur një gojë të shëndetshme dhe të bukur, duhet të kurojmë dhëmbët tona. Ekzistojnë disa ushqime që duhet të bëhen pjesë e dietës sonë të shëndetshme ...
Read more Comments Off on Njihuni me ushqimet që ju forcojnë dhëmbët

Nëse vuani nga dhimbja e kokës, mos i hani këto ushqime

Shëndetësi
Dhimbja e kokës është një shqetësim shumë i shpeshtë dhe mund të përkeqësohet nëse jemi në stres. Puna në vende të mbyllura dhe jo të mirë ajrosura si ...
Read more Comments Off on Nëse vuani nga dhimbja e kokës, mos i hani këto ushqime

Mos i hani këto ushqime nëse keni problem me aknet

Shëndetësi
Shfaqja e akneve pas adoleshencës lidhet me një nga shkaqet e mëposhtme: hormonale, gjenetike, steroidet e gjendura në barnat e ndryshme, produkte të caktuara kozmetike që bllokojnë poret! ...
Read more Comments Off on Mos i hani këto ushqime nëse keni problem me aknet

Ushqimet që ju ndihmojnë të zbardhni dhëmbët

Shëndetësi
Nëse dëshironi të keni dhëmbë të bardhë dhe të bukur, atëherë janë një mori ushqimesh, të cilat ndihmojnë në këtë aspekt. Mollët janë me plot acid, i cili ...
Read more Comments Off on Ushqimet që ju ndihmojnë të zbardhni dhëmbët