20 January, 2019 16:52
Vitamina C

Vitamina C

Vitamina C, e dobishme për shëndetin

Shëndetësi
Vitamina C shërben si mburojë ndaj shumë patologjive dhe është një element ndihmës kundër gripit dhe rrufës. Vitamina C është një nga dhuratat e shumta të natyrës, që ...
Read more Comments Off on Vitamina C, e dobishme për shëndetin

Këto ushqime janë të pasura me vitaminën C

Shëndetësi
Vitamina C shërben si mburojë ndaj shumë patologjive dhe është një element ndihmës kundër gripit dhe rrufës. Vitamina C është një nga dhuratat e shumta të natyrës, që ...
Read more Comments Off on Këto ushqime janë të pasura me vitaminën C

Vitamina C, ja efektet që ka…

Shëndetësi
Vitamina C është një element magjik për lëkurën dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon në krijimin e një lëkure të mrekullueshme ...
Read more Comments Off on Vitamina C, ja efektet që ka…

Vitamina C, element magjik për lëkurën

Shëndetësi
Vitamina C me plot bindje mund të themi se është një element magjik për lëkurën dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon ...
Read more Comments Off on Vitamina C, element magjik për lëkurën