December 15, 2018
Vushtrri

Vushtrri

Hiqen nga shitja të gjitha produktet me mbishkrimet ‘Kosovo i Metohija’

Ekonomi Kryesore Lajme
Komuna e Mitrovicës, e Vushtrrisë, e Skenderajt dhe e Drenasit kanë zbatuar urgjentisht urdhëresën e Ministrisë së Tregtisë dhe të Industrisë së Republikës së Kosovës që të hiqen ...
Read more Comments Off on Hiqen nga shitja të gjitha produktet me mbishkrimet ‘Kosovo i Metohija’

Përleshje me armë në Vushtrri, një i plagosur

Kronika e zezë Lajme
Një person është plagosur në Vushtrri, pas një mos marrëveshjeje që kishte me disa persona të tjerë. Rasti ka ndodhur sot në rrugën “Pandeli Sotiri”, ndërsa mësohet se ...
Read more Comments Off on Përleshje me armë në Vushtrri, një i plagosur

Në Vushtrri shembet një shtëpi

Kronika e zezë
Një shtëpi e vjetër është shembur mbrëmë rreth orës 24:00, në Vushtrri, duke bllokuar një pjesë të rrugës për veturat. Sipas informative shtëpia e vjetër ka qenë në ...
Read more Comments Off on Në Vushtrri shembet një shtëpi

Komuna e Vushtrrisë marrëveshje me BIK-un për t’i mbuluar shpenzimet e varrosjes së qytetarëve

Kryesore Lajme
Komuna e Vushtrrisë do të përkujdeset që qytetarët e kësaj komune ritet fetare të varrosjes të mbulohen shpenzimet. Ky dakordim ka ardhur në mes Komunës së Vushtrrisë dhe ...
Read more Comments Off on Komuna e Vushtrrisë marrëveshje me BIK-un për t’i mbuluar shpenzimet e varrosjes së qytetarëve

Hetohen lejet e ndërtimit të lëshuara në dy vjetët e fundit

Kryesore Lajme
Të gjitha lejet e ndërtimit, të cilat janë lëshuar në dy vjetët e fundit, do të hetohen nga Drejtoria e Urbanizmit e Komunës së Vushtrrisë. Kryetari i Vushtrrisë, ...
Read more Comments Off on Hetohen lejet e ndërtimit të lëshuara në dy vjetët e fundit

Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 69 euro për një javë?

Kryesore Lajme
Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për javën e tretë të janarit. Zyra e kryetarit të ...
Read more Comments Off on Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 69 euro për një javë?

Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 33 euro për një javë?

Kryesore Lajme
Gjatë javës së fundi të qeverisjes së tij në Komunën e Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka shpenzuar 33.60 Euro nga paratë publike. Tahiri ishte zotuar se do publikonte shpenzimet ...
Read more Comments Off on Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 33 euro për një javë?

Ia djegin restorantin me benzinë

Lajme
Policia raporton se në Vushtrri të dyshuar të panjohur me një kubëz betoni kanë thyer një dritare të lokalit (restorantit) pronë e ankuesit më pas të dyshuarit kishin ...
Read more Comments Off on Ia djegin restorantin me benzinë

Aksident në hyrje të Vushtrrisë

Kronika e zezë
Një aksident trafiku ku ka të lënduar, raportohet të ketë ndodhur sonte në ora 19:30, në hyrje të Vushtrrisë, afër fabrikës “Llamkos”. Zëdhënësi i Policisë për rajonin e ...
Read more Comments Off on Aksident në hyrje të Vushtrrisë

Vjedhje në një shtëpi në Vushtrri

Kronika e zezë Kryesore Lajme
Një person ka informuar Policinë në Vushtrri se i është thyer shtëpia e tij, ku janë vjedhur një motoçikletë dhe disa gjëra tjera më vlerë. Në vendin e ...
Read more Comments Off on Vjedhje në një shtëpi në Vushtrri