Etiketë: xhami

Gjest i madh nga Gjermania dhe Holanda: Për t’u dhënë kurajo qytetarëve musliman, u’a lejojnë që të thirret ezani me altoparlant

Faltoret e ndaluara

Për Armend Momqillën, pasdarkat ishin festa të vogla në muajin më të madh të islamit. Pasi bënte iftar me familje, ...

Page 1 of 3 1 2 3

Tjera nga rubrika