March 18, 2018
Shëndetësi

Shëndetësi

Shëndetësi

Pesë të mira që hudhra i dhuron flokëve

Të mirat që hudhra i dhuron flokëve: Hudhra është e shkëlqyer për rritjen e flokëve. Ndihmon në zvogëlimin e rënies së flokëve dhe nxit rigjenerimin e flokëve të ...
Read more Comments Off on Pesë të mira që hudhra i dhuron flokëve
Shëndetësi

Mënyrat se si të trajtoni dhe të parandaloni zgjerimin e kapilarëve të fytyrës

Lëkura e fytyrës është pjesa më delikate e trupit, pasi është e ekspozuar 24 orë ndaj agjentëve të jashtëm. Ndonëse kujdesi për të është më i madh se ...
Read more Comments Off on Mënyrat se si të trajtoni dhe të parandaloni zgjerimin e kapilarëve të fytyrës
Shëndetësi

Këto simptoma të depresionit nuk duhet ti injoroni kurrsesi

Depresioni është një gjendje me të cilën ballafaqohen shumë persona. Janë disa simptoma të depresionit të cilat në shikim të parë, nuk mund të ju duket se kanë ...
Read more Comments Off on Këto simptoma të depresionit nuk duhet ti injoroni kurrsesi
Shëndetësi

Si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta

Sa herë mund të ju kenë thënë të tjerët të bëheni doktori i vetes? E pra kanë të drejtë Përveç kujdesit të duhur që merret në qendra shëndetësore, ...
Read more Comments Off on Si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta
Shëndetësi

Ja si të largoni mykun nga këmbët

Për të kryer këtë trajtim ju duhet : – 5 aspirina. – Lëngu i një limoni. Përgatitja e këtij ilaçi është shumë e thjeshtë: Së pari shtypni aspirinat ...
Read more Comments Off on Ja si të largoni mykun nga këmbët
Shëndetësi

Një arsye më shumë për të konsumuar arra çdo ditë

Arra është një ndër frutat më të shëndetshme për shëndetin e njeriut. Mjekët e rekomandojnë atë pasi kanë zbuluar dobitë e saj. Ja 20 arsye pse duhet të ...
Read more Comments Off on Një arsye më shumë për të konsumuar arra çdo ditë
Shëndetësi

‘Ndërrimi i gjakut‘ në Mars: Si reagon trupi ndaj ndryshimit të stinëve

Trupi dhe truri janë të parët që përjetojnë ndryshimin e stinëve. Ndryshimet stinore ndikojnë në ritmin biologjik të organizmit të njeriut. Ato shoqërohen me rritje të temperaturave, zgjatjen ...
Read more Comments Off on ‘Ndërrimi i gjakut‘ në Mars: Si reagon trupi ndaj ndryshimit të stinëve
Shëndetësi

Ismaili: Kemi shumë punë për të bërë që të sjellim shëndetësinë aty ku duam

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, thotë se ka shumë punë përpara që duhet të bëhen për të sjellë shëndetësinë aty ku duhet. Ai sot ka vizituar disa pacientë ...
Read more Comments Off on Ismaili: Kemi shumë punë për të bërë që të sjellim shëndetësinë aty ku duam
Shëndetësi

Si ndihmojnë ushtrimet fizike në lënien e duhanit

Ushtrimet fizike janë të mira për secilin person – por ato ofrojnë edhe bonuse të veçanta për duhanpirësit që përpiqen ta lënë duhanin. Këtu janë disa nga mënyrat ...
Read more Comments Off on Si ndihmojnë ushtrimet fizike në lënien e duhanit
Shëndetësi

Doni me heqë njollat nga fytyra, provoni – kjo maskë ban mrekulli

Puçrrat dhe njollat në fytyrë janë problem shqetësues për vajzat në moshën e adoleshencës apo dhe ato të cilat po kalojnë fazën e pubertetit. Shumë prej tyne harxhojnë ...
Read more Comments Off on Doni me heqë njollat nga fytyra, provoni – kjo maskë ban mrekulli