Çfarë pyetje kishte Rexhep Selimit për Qeverinë Haradinaj?

Çfarë pyetje kishte Rexhep Selimit për Qeverinë Haradinaj?

Deputeti Rexhep Selimi ka pyetur Qeverinë pse nuk po e procedon për votim buxhetin. Ai ka thënë se janë të gjitha kushtet për votim, por Qeveria e ka obligim ta sqarojë pse nuk po e  bën një gjë të tillë.

“Unë po e di që nuk ka kushte për votim dhe mungesa e kushteve nuk është mungesë e kushteve juridike. Kushtet për votim mungojnë, u dashtë me ditë që ka me ardhur kjo ditë. Sqarone që për çfarë rrethanash nuk po procedohet për votim dhe pastaj vazhdojmë me gjana tjera”, ka thënë Selimi./pe.

You may also like

Gjermania akuzon regjimin e Assadit për masakrën në Gutën Lindore

Gjermania akuzon regjimin e Bashar al-Assadit në Siri