Që një kohë të gjatë dihet se frutat dhe perimet janë qenësore për një shëndet të mirë.

Mirëpo tani shkencëtarët po e dëshmojnë se nga frutat e perimet mund të keni edhe përfitime psikologjike.

Sipas një studimi të ri, është konstatuar se konsumimi i këtyre produkteve e largon depresionin në një periudhë dy javore.

Related Posts

You may also like

Banorët e ‘Bregut të Diellit’ kundërshtojn komunën

​Për më shumë se tri dekada këto blloqe