Interesimi i madh për filmat turk në Kosovë (Foto)

Interesimi i madh për filmat turk në Kosovë (Foto)

Shfaqja e organizuar nga Instituti Junus Emre në Pejë, ka pritur musafir më shumë nga se që ëshë menduar, raporton Kosova Post.

Filmi turk ‘Delibal’ (Dashuri e qmendur si mjalta) i cili kohën e fundit ishte ndjekur me shumë interesim është shfaqur në Pejë. Për publikun të cilët nuk kishin mundur të futen brenda në sallë filmi është rishfaqur përsëri. Në të dy seancat e filmit interesimi i qytetarve pejanë ishte nga 450-500 vetë.

Në hapjen e shfqjes përfaqësuesi për Institutin Junus Emre Erdem Hamaratli përshëndeti të gjithë të pranishmit dhe i falenderjoj ata për interesimin. Gjithashtu për musafirët janë ndarë edhe kokoshka falas.

Në shfaqjen e filmave turk si: “Histori e Gjatë”, filmat e regjisorit turk Semih Kaplanoğu, “Veza”, “Qumështi” dhe “Mjalta”, “Dashuria i do rastësitë” etj, të cilit ishin shfaqur më herët në Kino Jusuf Gërvalla interesimi kishte qenë i madh.

Instituti Junus Emre do të vazhdoj me organizimin e ngjarjeve të ngjajshme si në Istog ashtu edhe në Gjakovë. /Kosova Post/.

You may also like

Aksident mes pesë veturave në Fushë-Kosovë

Një aksident zinxhiror ka ndodhur në rrugën Fushë-Kosovë