Ky është hoteli më i vjetër në botë, ja ku gjindet ai (Foto)

Ky është hoteli më i vjetër në botë, ja ku gjindet ai (Foto)

Mund ta merrni me mend se ku ndodhet?

Hoteli më i vjetër në botë ndodhet në Yamanashi në Japoni.

Hoteli ”Nishiyama Onsen Keiunkan” funksionon qysh në vitin 705 dhe ka kaluar nëpër 52 gjenerata të të njejtës familje.

Natyrisht, familja e mban rekordin botëror për mbajtjen e një objekti për më shumë se 1000 vite.l.n