Ditë më parë është lajmëruar një rast i një vajze të re nga Prizreni, ajo quhet Manjola Kabashi e cila vuan nga sëmundja e leukimisë akute, shkruan Kosova Post.

21-vjeçarja nga Prizreni e ka pasur një trajtim të rëndë dhe të gjatë vitin e kaluar në një spital në Turqi, por pa sukses. Mirëpo, mjekët i kanë thënë që i nevojitet transplantim i palcës kurrizorë në një spital në Turqi, i cili kushton, 241.500 euro.

Të gjithë qytetarët i kanë dalur në ndihmë të Manjolës duke mbledhur parat e nevojshme, mirëpo më e shpejta në ndihmë ka dalur Bashkësia Islame në Prizren e cila ka mbledhur një shumë të konsiderueshme parash.

 

 

 

 

 

You may also like

Shkencëtarët zbulojnë ilaçin kundër HIV

HIV është një virus që prek sistemin imunitar.