Partia Social Demokrate pranon koalicionin me Angela Merkel

Partia Social Demokrate pranon koalicionin me Angela Merkel

Politikanët në Gjermani kanë arritur marrëveshje për formimin e koalicionit të ri qeverisës.

Marrëveshja për koalicion është arritur në mes të Partisë Kristian Demokrate (CDU) të Angela Merkel dhe ish partnerit të tyre të koalicionit, Partisë Social Demokrate(SPD).

Palët kanë diskutuar për më shumë se 24 orë dokumentin prej 28 faqesh, dhe kanë arritur marrëveshje në pika të ndjeshme siç është migrimi.

Ata po planifikojnë të limitojnë ardhjen e azil kërkuesve në 200,000 në vit.

You may also like

Mussolini: Në gjyq kush ofendon gjyshin tim, Benito Mussolinin

Jo vetëm kundër shpifjes, por edhe kundër ofendimit.