Shpat Kasapin e çon e dashura në polici, arsyeja do ju lërë pa fjalë

Shpat Kasapin e çon e dashura në polici, arsyeja do ju lërë pa fjalë

Këngëtari Shpat Kasapi vazhdon të jetë i vetëm, ndonëse kohë pas kohe përflitet për lidhje me femra të ndryshme.

Por, megjithatë, ai thotë se është “single.

Shpati ishte i fejuar me Afërdita Dreshajn dhe kjo ishte lidhja më publike e më e mediatizuar e tij.

Por, siç kuptojmë, ai e kishte edhe një të dashur tjetër, me të cilën nuk i kishte punët gjatë gjithë kohës në rregull, bile disa herë kishin pasur probleme.

Siç marrim vesh, Shpati një herë e kishte rrahur të dashurën, e cila e kishte lajmëruar këngëtarin në polici. Siç marrim vesh, Shpati një herë e kishte rrahur të dashurën, e cila e kishte lajmëruar këngëtarin në polici. /albeu.com/