19 January, 2019 20:40
abdullah klinaku

abdullah klinaku

10 janari i Lidhjes së Kombeve dhe 2019’ta e OKB-së

Lajme OP / ED
Shkruan: Abdullah Klinaku Gabimet e Lidhjes së Kombeve e sollën luftën e II-të botërore. Ashtu siç mund të sjellin luftëra të mëdha edhe gabimet në funksionalitetin e OKB-së. ...
Read more Comments Off on 10 janari i Lidhjes së Kombeve dhe 2019’ta e OKB-së

Jo normalizimi i pushtetit normalizohet përmes zgjedhjeve

OP / ED
Shkruan: Abdullah Klinaku Kosova ka hyrë në kriza të njëpasnjëshme politike, diplomatike, ekonomike por edhe sociale. Pushteti i instaluar pas zgjedhjeve qendrore të vitit 2017, nuk u dha ...
Read more Comments Off on Jo normalizimi i pushtetit normalizohet përmes zgjedhjeve

Fetaria jonë dhe angazhimi politik

Kryesore OP / ED
Shkruan: Abdullah Klinaku Një pjesë e praktikantëve fetar në përgjithësi që kanë besuar në një sistem vlerash përmes së cilave janë përpjekur ti ruajnë, mbrojnë dhe kultivojnë ato ...
Read more 0