October 16, 2018
ATK

ATK

Mijëra euro gjobë për lojërat e fatit që operuan në kundërshtim me ligjin

Kryesore Lajme
Gjatë marsit, veprimtaritë e lojërave të fatit të cilat kanë operuar në kundërshtim me ligjin përkatës, janë ndëshkuar me gjoba në vlerën 61 mijë euro. Po ashtu janë ...
Read more Comments Off on Mijëra euro gjobë për lojërat e fatit që operuan në kundërshtim me ligjin

ATK pezullon nga puna dy inspektorë tatimorë, dyshohen për korrupsion

Kryesore Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka marrë vendim për pezullimin nga puna të dy inspektorëve tatimorë. Në njoftimin e ATK-së thuhet se vendimi për pezullimin e inspektorëve është ...
Read more Comments Off on ATK pezullon nga puna dy inspektorë tatimorë, dyshohen për korrupsion

Nga viti 2000 ATK-ja inkasoi 574 milionë euro

Ekonomi Kryesore Lajme
Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Sakip Imeri, mban konferencë për medie, ku do të prezantohen të arriturat dhe zhvillimet në 10-vjetorin e pavarësisë. Imeri ...
Read more Comments Off on Nga viti 2000 ATK-ja inkasoi 574 milionë euro

ATK ka tërhequr fituesit e kuponëve fiskal

Kryesore Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), të enjten ka bërë tërheqjen e numrave potencial fitues, për rimbursim të qytetarëve nga grumbullimi i kuponëve fiskal për periudhën e TM4 2017. ...
Read more Comments Off on ATK ka tërhequr fituesit e kuponëve fiskal

ATK-ja mbyll dhe dënon 13 biznese të lojërave të fatit pa licencë

Ekonomi Kryesore Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës – Divizioni i Lojërave të Fatit, nga një aksion i ndërmarrë në disa komuna të Kosovës, ka mbyllur 13 subjekte që ushtrojnë jashtëligjshëm veprimtarinë ...
Read more Comments Off on ATK-ja mbyll dhe dënon 13 biznese të lojërave të fatit pa licencë

ATK mbyllë 6 biznese

Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Divizioni i Lojërave të Fatit, javën e kaluar ka ndërmarr aksion dy ditorë në ...
Read more Comments Off on ATK mbyllë 6 biznese

ATK për 18 vite grumbullon mbi 5 miliardë euro të hyra

Kryesore Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës sot ka shënuar 18 vjetorin e themelimit të saj. Përgja të këtyre viteve janë mbledhur mbi 5 miliardë euro të hyra nga tatimet dhe ...
Read more Comments Off on ATK për 18 vite grumbullon mbi 5 miliardë euro të hyra

ATK do të publikojë listat e tatimpaguesve borxhlinj

Lajme
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi e ka dënuar vrasjen e liderit të serbëve të veriut Oliver Ivanoviq. Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë tatimpaguesit, të cilët kanë ...
Read more Comments Off on ATK do të publikojë listat e tatimpaguesve borxhlinj

Aplikim për rimbursim me kuponë fiskal

Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës, njofton qytetarët për aplikimin për rimbursim nga kuponët fiskal për tetor, nëntor dhe dhjetor . Aplikimi për rimbursim të mjeteve nga grumbullimi i Kuponëve ...
Read more Comments Off on Aplikim për rimbursim me kuponë fiskal

17.4 për qind e qytetarëve thonë se ka korrupsion në ATK

Ekonomi Kryesore Lajme
Administrata Tatimore e Kosovës nga hulumtimi i UNDP-së del të jetë një ndër institucionet më perceptim të korrupsionit më të ultë. Së fundi UNDP ka publikuar raportin i ...
Read more Comments Off on 17.4 për qind e qytetarëve thonë se ka korrupsion në ATK