October 18, 2018
bakir izetbegoviq

bakir izetbegoviq

Izetbegoviq ka një deklaratë për Kosovën

Lajme
Anëtari i Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq deklaroi sot se Kosova nuk mund të njihet si shtet derisa për një vendim të tillë të mos ketë ...
Read more Comments Off on Izetbegoviq ka një deklaratë për Kosovën

Izetbegoviq: Mlladiq është kriminel e kurrfarë heroi

Kryesore Lajme
Anëtari i Kryesisë së Bosnje dhe Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, në një deklaratë pas dënimit me burg të përjetshëm të Ratko Mlladiq ka thënë se shpreson që ky vendim ...
Read more Comments Off on Izetbegoviq: Mlladiq është kriminel e kurrfarë heroi

Media kroate: Izetbegoviç kërcënon seriozisht me luftë serbët dhe kroatët

Kryesore Lajme
Asambleja Kombëtare Kroate (HNS) e Bosnjë Hercegovinës, e cila mbledh palët më të mëdha kroate në atë vend, njoftoi se kërcënimet e reja për luftën, dërguar në Mostar ...
Read more Comments Off on Media kroate: Izetbegoviç kërcënon seriozisht me luftë serbët dhe kroatët

‘Deklaratat e Izetbegovit për Kosovën vënë në pikëpyetje stabilitetin e rajonit’

Kryesore Lajme Rajon
Ministri i Mbrojtjes së Serbisë, Aleksandar Vulin thotë se deklaratat dhe sjellja e anëtarit boshnjak të Presidencës së Bosnjës, Bakir Izetbegoviq lidhur me njohjen e Kosovës janë vënë ...
Read more Comments Off on ‘Deklaratat e Izetbegovit për Kosovën vënë në pikëpyetje stabilitetin e rajonit’

Bakir Izetbegoviq ‘gjykohet’ për Kosovën, çfarë në të vërtetë tha lideri boshnjak?

Kryesore Lajme Rajon
Një deklaratë e njërit prej përfaqësuesve të Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, se ky vend është dashur “kaherë ta njohë Kosovën” dhe se “shpreson që” Bosnja ...
Read more Comments Off on Bakir Izetbegoviq ‘gjykohet’ për Kosovën, çfarë në të vërtetë tha lideri boshnjak?

Deklarata për njohjen e Kosovës irriton serbët në Bosnje, kërkojnë ndarje!

Kryesore Lajme Rajon
Deklaratat e përfaqësuesit të Presidencës në BeH, Bakir Izetbegoviq që Bosnja dhe Hercegovina duhet ta shyqrtojë që ta njoh Republikën e Kosovës, ka nxitur reagim e të shumta ...
Read more Comments Off on Deklarata për njohjen e Kosovës irriton serbët në Bosnje, kërkojnë ndarje!

Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën

Kryesore Lajme
Kryetari i Republikës Serbe, Millorad Dodik, deklaroi sot se Bosnja dhe Hercegovina nuk do të pranojnë Kosovën si shtet, pasi për këtë, sipas tij, nuk ka konsensus. “Kjo ...
Read more Comments Off on Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën

Vuçiq e kërcënon keq Izetbegoviqin për Kosovën

Kryesore Lajme Rajon
Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka reaguar ashpër pas paralajmërimit të Bakir Izetbegoviqit se Bosnja dhe Hercegovina do ta njohë shtetin e pavarur të Kosovës. “Disa mendojnë se ...
Read more Comments Off on Vuçiq e kërcënon keq Izetbegoviqin për Kosovën

Gjuriq reagon ndaj deklaratës së Izetbegoviqit për pavarësinë e Kosovës, ja çfarë thotë

Kryesore Lajme
Drejtori i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq thotë se deklarata e anëtarit të Presidencës së Bosnje-Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq mbi njohjen e pavarësisë së Kosovës ...
Read more Comments Off on Gjuriq reagon ndaj deklaratës së Izetbegoviqit për pavarësinë e Kosovës, ja çfarë thotë