Etiketë: Donald Trump

Frashëri i tmerrshëm! Për kë punon ky person? – ‘Gratë shqiptare janë të paarsimuara, nuk flasin asnjë gjuhë tjetër dhe konsiderohen si bagëtia e tyre’

Albini është OK

Shkruan Kimete Berisha : Për Joe Biden-in, pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme; Për Donald Trunp-in, Kosova është 'fabrikë' e ...

Page 1 of 31 1 2 31

Tjera nga rubrika