Tag: evropa

Protestat në Francë shënojnë rënie drastike të popullaritetit të presidentit Macron

Macron do ta shpëtojë Europën?!

Në një fushatë elektorale të zbehtë për Parlamentin Europian, presidenti i Francës ndërmerr iniciativën dhe kërkon reforma. Përpjekjet dinamike për ringjalljen e Europës, janë të mirëseradhura, mendon Bernd Riegert. Presidenti ...

Page 1 of 7 1 2 7