March 18, 2018
Facebook

Facebook

Facebook investon për shtimin e abonentëve të gazetave në internet

Tech
Rrjeti social Facebook do të investojë tre milionë dollarë në një program të destinuar për të ndihmuar disa gazeta lokale amerikane që të rrisin numrin e abonentëve në ...
Read more Comments Off on Facebook investon për shtimin e abonentëve të gazetave në internet

Vajza të bukura dhe joshëse në Facebook, ja pse duhet të keni kujdes nga to

Lajme Tech
Mashtrimet në internet janë shndërruar në format më të shpeshta, ku për një kohë të gjatë shumë persona nga mbarë bota kanë ra pre e mashtruesve nga Afrika, ...
Read more Comments Off on Vajza të bukura dhe joshëse në Facebook, ja pse duhet të keni kujdes nga to

Si ta kuptoni kush ju ka bllokuar në Facebook

Tech
Të gjithë jemi të interesuar të dimë se kush nga miqtë tanë na ndjek më shumë në rrjetet sociale, kush sheh përditë profilin tonë të facebook-t, apo edhe ...
Read more Comments Off on Si ta kuptoni kush ju ka bllokuar në Facebook

Ndryshimet e mëdha që do të sjellë rrjeti social, Facebook

Tech
Facebook së shpejti do të lançojë dy risi që nuk janë parë më parë. Bëhet fjalë për ”Aloha-n” dhe ”Fiona”. ”Aloha” dhe ”Fiona” do të jenë dy folëset ...
Read more Comments Off on Ndryshimet e mëdha që do të sjellë rrjeti social, Facebook

Dy mikrofona të mençur nga Facebook

Tech
Mikrofonat e mençur janë një prirje e re në botën e teknologjisë së konsumit. Kategoria është krijuar dhe popullarizuar nga Amazon, e cila në vitin 2015 prezantoi Amazon ...
Read more Comments Off on Dy mikrofona të mençur nga Facebook

Gjykata e Belgjikës gjobit Facebook-un

Botë
Gjykatat e Brukselit i ka kërkuar Facebook-ut të mos regjistrojë më të dhënat personale të përdoruesve në Belgjikë, derisa të jenë në përputhje me legjislacionin belg për privatësinë. ...
Read more Comments Off on Gjykata e Belgjikës gjobit Facebook-un

Facebook në telashe

Tech
Facebook, kolosi prej dy miliardë përdoruesish që pikërisht mbi të dhënat i ka ngritur themelet e tij, ndodhet përballë një vështirësie ligjore që mund të shkaktojë një efekt ...
Read more Comments Off on Facebook në telashe

Facebook teston një opsion të ri

Tech
Gjiganti i rrjeteve sociale, Facebook po teston një opsion të ri të quajtur “downvote”, i cili do t’u mundësojë përdoruesve që të fshehin komentet dhe të vendosin reagime ...
Read more Comments Off on Facebook teston një opsion të ri

Ekspertët: Fëmijët e vegjël nuk janë gati për të përdorur rrjetet sociale

Tech
Më shumë se 100 ekspertë të shëndetit të fëmijëve i kanë bërë thirrje Facebook që të largojë fëmijët nën moshën 13 vjec. Në një letër të hapur për ...
Read more Comments Off on Ekspertët: Fëmijët e vegjël nuk janë gati për të përdorur rrjetet sociale

Facebook ashpërson rregullat e privatësisë

Tech
Rrjeti social, Facebook ka njoftuar sot, se do t’i publikojë parimet e privatësisë për herën e parë me anë të disa videove edukuese në mënyrë që t’u ndihmojë ...
Read more Comments Off on Facebook ashpërson rregullat e privatësisë