16 January, 2019 12:12
fermeret

fermeret

Shqipëri, asnjë taksë për fermerët që bashkohen

Rajon
Fermerët në Shqipëri që rrisin prodhimin e tyre duke u bashkuar me njëri-tjetrin nuk do të paguajnë asnjë taksë, pavarësisht volumit të prodhimit. Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar ...
Read more Comments Off on Shqipëri, asnjë taksë për fermerët që bashkohen

Përfitojnë makina mjelëse fermerët nga Gjakova

Lajme
Komuna e Gjakovës, Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA) dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) u dorëzuan 15 fermerëve, përfitues të kësaj komune, nga një lope ...
Read more Comments Off on Përfitojnë makina mjelëse fermerët nga Gjakova

Fermerët në krizë,1 kilogram patate po e shesin për 15 centë

Ekonomi Kryesore Lajme
Rreth 50 mijë tonë patate janë nxjerrë në këtë vit nga arat e komunës së Vushtrrisë, e njohur në rajon për kultivimin e saj. Rendimentet e sivjetme, pavarësisht ...
Read more 0

Bruksel: Fermerët europianë protestojnë kundër qumështit pluhur

Botë Ekonomi
Qumësht pluhur në Bruksel. Kjo është protesta e organizuar para selisë së këshillit europian nga rreth 60 fermerë në ditën e takimit të ministrave europianë të Agrokulturës, njofton ...
Read more 0