December 15, 2018
GAP

GAP

Instituti GAP ngrit shqetësime për shtrenjtimin e energjisë elektrike prej 44%

Kryesore Lajme
GAP ka ngritur shqetësimet për shtrenjtimin e energjisë elektrike, duke thënë se do të ketë rritje prej 44 përqind. Energjia elektrike që do të faturohet si pasojë e ...
Read more Comments Off on Instituti GAP ngrit shqetësime për shtrenjtimin e energjisë elektrike prej 44%

Çfarë e pret MZHE-në nëse nuk e publikon kontratën për Autostradë

Kryesore Lajme
Pas më shumë se pesë vjetësh qëkur është shitur kompania për distribucion dhe furnizim të energjisë elektrike, për qytetarët kurrë nuk janë bërë të ditura detajet e marrëveshjes. ...
Read more Comments Off on Çfarë e pret MZHE-në nëse nuk e publikon kontratën për Autostradë

Qeveria Haradinaj e ‘dështuar’

Kryesore Lajme
Kryeministri Ramush Haradinaj ka dhënë premtime të mëdha për 100 ditët e tij të para kur erdhi në pushtet, por ai ka dështuar t’i përmbushë ato, kështu është ...
Read more Comments Off on Qeveria Haradinaj e ‘dështuar’

Qytetarët besojnë se zgjedhjet lokale do të sjellin ndryshime pozitive

Kryesore Lajme
Rreth 56% e qytetarëve të anketuar janë shprehur se vota e tyre nuk do të ndryshojë nga ajo e zgjedhjeve parlamentare të 11 qershorit, kurse 14% kanë deklaruar ...
Read more 0

Përfaqësimi i grave në bordet e ndërmarrjeve publike është shumë i ulët

Kryesore Lajme
Instituti GAP organizon tryezën e rrumbullakët ku do të prezantojë analizën “Përfaqësimi i grave në bordet e ndërmarrjeve publike dhe agjencive të pavarura”. Përfaqësimi i grave në bordet ...
Read more 0

Një fat edhe më i zi që po e pret Sirinë!

Kryesore OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Përderisa shpresohej se në Siri lufta po merr fund dhe vendi do t’i gëzohej paqes, me sa duket, atë që e kisha thënë në ...
Read more 0