Etiketë: kosovarët

Ne konservatorët!

Ne konservatorët!

Shkruan: Arianit Sllamniku U regjistrua subjekti politik me profil konservator në Kosovë dhe për këto dy dekada angazhim, orvatje, takime, ...

Page 1 of 3 1 2 3

Tjera nga rubrika