October 15, 2018
Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës

Kuvendi ndërprenë punimet e seancës

Kryesore Lajme
Kuvendi i Kosovës ka ndërprerë punimet e seancës së sotme për shkak të mungesës së korumit. Seanca do të vazhdojë nesër punimet nga ora 10:00, me shqyrtimin e ...
Read more Comments Off on Kuvendi ndërprenë punimet e seancës

Kuvendi nuk ratifikon emrat për anëtarë të Këshillit Shtetëror për Cilësi

Kryesore Lajme
Kuvendi i Kosovës nuk i ka ratifikuar emrat për anëtarë të Këshillit Shtetëror për Cilësi pasi që kishte mungesë kuorumi. Para se të hidhej në votim ratifikimi i ...
Read more Comments Off on Kuvendi nuk ratifikon emrat për anëtarë të Këshillit Shtetëror për Cilësi

Kjo është paga e një deputeti të Kuvendit të Kosovës

Kryesore Lajme
Deputetët e Kuvendit të Kosovës, kanë paga të larta dhe gati pesë herë më të mëdha se sa mesatarja e rrogave në Kosovë e cila sillet nga 130 ...
Read more Comments Off on Kjo është paga e një deputeti të Kuvendit të Kosovës

Propozimi i Veselit për heqje të mëditjeve nuk miratohet nga deputetët

Kryesore Lajme
Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli propozon që t’u hiqen mëditjet deputetëve që nuk kanë qenë në seancë. Por propozimi i Veselit nuk mori votat e shumicës së deputetëve ...
Read more Comments Off on Propozimi i Veselit për heqje të mëditjeve nuk miratohet nga deputetët

Deputetët votojnë projektligje të rëndësishme

Kryesore Lajme
Deputetët e Kuvendit të Kosovës në seancën e pasdites kanë votuar disa projektligje që janë pjesë e ligjeve që janë pjesë e agjendës së reformave evropiane (ERA). Deri ...
Read more Comments Off on Deputetët votojnë projektligje të rëndësishme

A do të mbahet seanca e jashtëzakonshme për demarkacionin?

Kryesore Lajme
Megjithë pesimizmin e zëvendëskryeministrit Behgjet Pacolli, se të mërkurën e kësaj jave mund t’i ipet zgjidhje përfundimtare marrëveshjes për demarkacion të kufirit ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi, ...
Read more Comments Off on A do të mbahet seanca e jashtëzakonshme për demarkacionin?

Nga ndërtesa e Kuvendit hiqet flamuri shtetëror (Foto)

Kryesore Lajme
Një flamur i Kosovës që ishte vendosur mbi ndërtesën e Kuvendit të Kosovës për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë është hequr sot. Në bazë të fotografisë shihet ...
Read more Comments Off on Nga ndërtesa e Kuvendit hiqet flamuri shtetëror (Foto)

Fjalimi që Haradinaj do të mbante sot në Kuvend

Kryesore Lajme
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në rrjetin social facebook ka publikuar fjalimin që kishte planifikuar të mbante sot në Kuvendin e Kosovës, seancë e cila nuk u mbajt ...
Read more Comments Off on Fjalimi që Haradinaj do të mbante sot në Kuvend

Kryeministri Haradinaj: Të dielën nuk ka seancë për demarkacionin

Kryesore Lajme
Përfundimisht të dielën nuk do të ketë seancë të Kuvendit të Kosovës për ratifikimin e Marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi. Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka ...
Read more Comments Off on Kryeministri Haradinaj: Të dielën nuk ka seancë për demarkacionin

Shtyhet seanca e paralajmëruar për nesër

Kryesore Lajme
Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës, i paralajmëruar të mbahet të enjten, me kërkesë të kryeministrit është shtyrë për një ditë tjetër. Në këtë ...
Read more Comments Off on Shtyhet seanca e paralajmëruar për nesër