17 January, 2019 14:59
Lumturia

Lumturia

Çfarë duhet të bëjmë që të jemi të lumtur?

Sociale
Një nga çelësat e lumturisë? Lëviz, ji aktiv. Mjafton edhe një ndryshim i vogël, si për shembull të bësh ushtrime fizike një ditë në javë ose t’i dedikosh ...
Read more Comments Off on Çfarë duhet të bëjmë që të jemi të lumtur?

Personat e lumtur kanë marrëdhënie cilësore me të gjithë

Shëndetësi
Rezultatet e studimeve më të reja tregojnë se personat më të lumtur, të cilët shpesh herë janë edhe më të shëndetshëm, kanë pasur marrëdhënie shumë cilësore me familjen, ...
Read more Comments Off on Personat e lumtur kanë marrëdhënie cilësore me të gjithë

Sipas një studimi, njerëzit më të lumtur kanë raporte shumë cilësore me familjen

Kuriozitete
Rezultatet e studimeve më të reja tregojnë se personat më të lumtur, të cilët shpesh herë janë edhe më të shëndetshëm, kanë pasur marrëdhënie shumë cilësore me familjen, ...
Read more Comments Off on Sipas një studimi, njerëzit më të lumtur kanë raporte shumë cilësore me familjen

A të sigurojnë paratë në të vërtetë lumturinë?

Sociale
Një studim i Universitetit të Purdues ka investiguar raportin e fitimit dhe të kenaqësive personale në 164 shtete të planetit. Por kujdes ama, sepse me të ardhura  të larta duket ...
Read more Comments Off on A të sigurojnë paratë në të vërtetë lumturinë?

A mund të blejnë paratë lumturinë?

Kuriozitete
A është e nevojshme te kesh para për të qenë i lumtur apo ky është thjesht një mit që u shpik nga të varfëritë për shpresuar një jetë ...
Read more Comments Off on A mund të blejnë paratë lumturinë?