October 18, 2018
mandarina

mandarina

Si u bë i famshëm djali që shiste mandarina (Video)

Kuriozitete
Të bëhesh i njohur duke shitur mandarina. Kjo me siguri mund të quhet si një histori suksesi i një njeriu të thjeshtë. Veysel Mutlu deri para pak ditësh ...
Read more Comments Off on Si u bë i famshëm djali që shiste mandarina (Video)

Mos e hidhni lëvoren e manderinës, përfitoni 8 sherime

Shëndetësi
Mandarina, si burim shërimi na mbron ndaj mjaft sëmundjeve. Bëhet mburojë ndaj sëmundjeve duke forcuar imunitetin ndërkohë kur gjatë muajve të dimrit sëmundjet na presin në portë. Ky ...
Read more Comments Off on Mos e hidhni lëvoren e manderinës, përfitoni 8 sherime

Ky frut e mban larg kancerin

Shëndetësi
Mandarinat na sigurojnë rreth 80 për qind të marrjes ditore të vitaminës C. Antioksiduesit e kësaj peme jugore na japin imunitet, ulin shkallën e kolesterinës së keqe dhe ...
Read more Comments Off on Ky frut e mban larg kancerin

Mandarinat, kundër anemisë dhe mykut të zorrëve

Shëndetësi
Mandarinat janë ndër agrumet më të shijshme, falë aromës dhe përmbajtjes më të lartë të sheqerit që kanë, si në brendësi të frutit, ashtu edhe në lëkurë, shkruan ...
Read more Comments Off on Mandarinat, kundër anemisë dhe mykut të zorrëve