October 18, 2018
Millorad Dodik

Millorad Dodik

‘Republika sërspka’ e Bosnjës dhe Serbia të jenë një

Kryesore Lajme
Në Banjallukë janë mbajtur manifestime me rastin e “Ditës së Republikës Sërpska”, edhe pse kjo ditë është shpallur e paligjshme nga Gjykata Kushtetuese e Bosnjës. Ngjarjet në Banja ...
Read more Comments Off on ‘Republika sërspka’ e Bosnjës dhe Serbia të jenë një

Kjo është Serbia e madhe sipas Millorad Dodik, Kosovës i heq më shumë se veriun! (Video)

Kryesore Lajme
Presidenti i Republikës Srpska, Millorad Dodik, në një intervistë ekskluzive me Deutsche Wellen, vizaton hartën që “ëndërron”. Ai i ndan Bosnje-Hercegovinën dhe veriun e Kosovës. Pjesët e banuara ...
Read more Comments Off on Kjo është Serbia e madhe sipas Millorad Dodik, Kosovës i heq më shumë se veriun! (Video)

Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën

Kryesore Lajme
Kryetari i Republikës Serbe, Millorad Dodik, deklaroi sot se Bosnja dhe Hercegovina nuk do të pranojnë Kosovën si shtet, pasi për këtë, sipas tij, nuk ka konsensus. “Kjo ...
Read more Comments Off on Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën