October 18, 2018
remitenca

remitenca

Për shtatë muaj 420 milionë euro nga diaspora

Ekonomi Kryesore Lajme
Gjatë shtatë muajve të parë të këtij viti në formë të remitancave në Kosovë kanë hyrë hiç më pak se 420 milionë euro dhe në raport me periudhën ...
Read more 0

Kelmendi: Nga diaspora kemi remitenca mbi 700 milionë euro për çdo vit

Ekonomi Kryesore Lajme
Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Ramiz Kelmendi ka thënë se diaspora e ndihmon Kosovës për çdo vit. Sipas tij, nga diaspora dërgohen në Kosovë 700 milionë ...
Read more 0