October 16, 2018
rritja

rritja

Mjetet efikase natyrore kundër humbjes së flokëve

Shëndetësi
Megjithëse rritja e flokëve dhe prishja shkojnë së bashku, humbja e flokëve varet shumë nga stresi dhe gjenet e përditshme. Nëse keni një problem të tillë, duhet të ...
Read more Comments Off on Mjetet efikase natyrore kundër humbjes së flokëve

Kush janë përfituesit më të mëdhenj nga rritja e pagave?

Ekonomi Kryesore Lajme
Ministrat, zëvendësministrat, por edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës do të përfitojnë më së shumti nga vendimi i Qeverisë për rritje të pagave prej 4 për qind nga ...
Read more Comments Off on Kush janë përfituesit më të mëdhenj nga rritja e pagave?