16 January, 2019 12:11
Sarajevë

Sarajevë

Mercenarët rusë ndihmojnë krijimin e një njësie paraushtarake

Botë
Mercenarët e trajnuar në Rusi, po ndihmojnë krijimin e një njësie paraushtarake që i shërben udhëheqësit separatist serb në Bosnje, thuhet në një raport të publikuar sot në ...
Read more Comments Off on Mercenarët rusë ndihmojnë krijimin e një njësie paraushtarake

Ja si iu përgjigj Isa Mustafa mbrëmë Vuçiqit në Sarajevë

Kryesore Lajme
Çështja e regjistrimit të pronave të RSFJ-së si prona të Kosovës ka nxitur tensione gjatë një darke në Sarajevë ku protagonistë kanë qenë Isa Mustafa dhe Aleksandar Vuçiq. ...
Read more 0

Tensione në darkën e kryeministrave në Sarajevë,çfarë ndodhi mes Vuçiqit e Mustafës?

Kryesore Lajme
Darka e kryeministrave të rajonit e mbajtur në Sarajevë ku ka qenë i ftuar dhe Isa Mustafa, nuk ka kaluar e qetë. Në fillim të darkës Kryeministri serb ...
Read more 0