December 16, 2017
shpejtim bulliqi

shpejtim bulliqi

Broçkullat e Bulliqit e të Grudës me shokë

Opinione
Shkruan: Bahri Bivolaku Nëse vijëzimi i kufirit sipas modalit të zonave kadastrale të komunave, të cilat e bëjnë shtetin e Kosovës të përcaktuar me marrëveshjen e Kumanovës dhe ...
Read more Comments Off on Broçkullat e Bulliqit e të Grudës me shokë

Bulliqi publikon raportin e plotë për shënimin e vijës kufitare (Dokument)

Kryesore Lajme
Kryesuesi i Komisionit Shtetëror për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, Shpejtim Bulliqi ka publikuar raportin e këtij komisioni që një ditë më parë është prezantuar në Qeveri. ...
Read more Comments Off on Bulliqi publikon raportin e plotë për shënimin e vijës kufitare (Dokument)

Bulliqi rithekson: Kosova humb territor, mbetet në dorën e deputetëve miratimi ose rrëzimi i Demarkacionit (Video)

Kryesore Lajme
Kryesuesi i Komisionit për shënjimin dhe mirëmbajtjen e territorit, Shpejtim Bulliqi në një intervistë për Telegrafin me gazetarin Muhamet Hajrullahu, ka folur rreth raportit të dorëzuar dje në ...
Read more Comments Off on Bulliqi rithekson: Kosova humb territor, mbetet në dorën e deputetëve miratimi ose rrëzimi i Demarkacionit (Video)

Bulliqi i përgjigjet Isa Mustafës në lidhje me caktimin e vijës kufitare

Lajme
Kryesuesi i Komisionit për Demarkacion, Shpejtim Bulliqi i është përgjigjur deklaratave të ish-kryeministrit Isa Mustafa lidhur me prezantimin e sotëm të raportit për caktimin e vijës kufitare. Mustafa ...
Read more Comments Off on Bulliqi i përgjigjet Isa Mustafës në lidhje me caktimin e vijës kufitare

Këto janë të gjeturat e komisionit për demarkacionin

Kryesore Lajme
Kryesuesi i Komisionit për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, Shpejtim Bulliqi ka thënë se raporti i ish komisionit Shtetëror për Demarkacion nuk është në përputhje me vijat ...
Read more Comments Off on Këto janë të gjeturat e komisionit për demarkacionin

Bulliqi prezanton para Qeverisë raportin për Demarkacionin

Kryesore Lajme
Komisioni për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror sot prezanton para Qeverisë së Kosovës, raportin e të gjeturave të reja në lidhje me demarkacionin me Malin e Zi. ...
Read more Comments Off on Bulliqi prezanton para Qeverisë raportin për Demarkacionin

Kur do ta dërgojë Qeveria në Parlament Raportin e Bulliqit?

Kryesore Lajme
Qeveria e Kosovës, më së largu të hënën, do ta ketë para vetes raportin final të Demarkacionit, me të gjeturat e Komisionit të kryesuar nga Shpejtim Bulliqi dhe ...
Read more Comments Off on Kur do ta dërgojë Qeveria në Parlament Raportin e Bulliqit?

Gecaj ironizon me Bulliqin, thotë se u ekzaltua nga deklarata e gjeneralit amerikan

Kryesore Lajme
Ish- zëdhënësi i Isa Mustafës, ka ironizuar me Shpejtim Bulliqin, pasi ky i fundit sipas Gecajt, është ekzaltuar nga një deklaratë të një gjenerali amerikan për kufirin me ...
Read more Comments Off on Gecaj ironizon me Bulliqin, thotë se u ekzaltua nga deklarata e gjeneralit amerikan

Zenun Pajaziti i ‘zhgënjyer’ me Bulliqin…

Kryesore Lajme
Deputeti i PDK-së, Zenun Pajaziti, duke folur për  raportimin e Shpëjtim Bulliqit, ka thënë se nuk dëgjuam asgjë të re për punën që keni bërë deri tani, vetëm ...
Read more Comments Off on Zenun Pajaziti i ‘zhgënjyer’ me Bulliqin…

Bulliqi akuzon Komisionin e vjetër: Dha vijë të re kufitare me Malin e Zi

Kryesore Lajme
Shpejtim Bulliqi, kryesues i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe  Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, ka raportuar në para anëtarëve të Komisionit për Integrime Evropiane, derisa fajëson komisionin e kaluar ...
Read more Comments Off on Bulliqi akuzon Komisionin e vjetër: Dha vijë të re kufitare me Malin e Zi