December 15, 2018
xhafer tahiri

xhafer tahiri

Hetohen lejet e ndërtimit të lëshuara në dy vjetët e fundit

Kryesore Lajme
Të gjitha lejet e ndërtimit, të cilat janë lëshuar në dy vjetët e fundit, do të hetohen nga Drejtoria e Urbanizmit e Komunës së Vushtrrisë. Kryetari i Vushtrrisë, ...
Read more Comments Off on Hetohen lejet e ndërtimit të lëshuara në dy vjetët e fundit

Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 69 euro për një javë?

Kryesore Lajme
Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për javën e tretë të janarit. Zyra e kryetarit të ...
Read more Comments Off on Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 69 euro për një javë?

Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 33 euro për një javë?

Kryesore Lajme
Gjatë javës së fundi të qeverisjes së tij në Komunën e Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka shpenzuar 33.60 Euro nga paratë publike. Tahiri ishte zotuar se do publikonte shpenzimet ...
Read more Comments Off on Kryetari i cilës komunë shpenzoi vetëm 33 euro për një javë?

Kryetari i Komunës e punëson vëllain e tij si shofer personal

Kryesore Lajme
Kryetari i ri i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka punësuar vëllain e tij si shofer personal. Sipas Tahirit, në bazë të rregullores kryetari ka të drejtë të ...
Read more Comments Off on Kryetari i Komunës e punëson vëllain e tij si shofer personal

Ja kë do ta përkrahë AAK-ja në Vushtrri për balotazh

Lajme
PDK dhe AAK si duket kanë arritur marrëveshje për zgjedhjet e balotazhit të 19 nëntorit në Vushtrri, ku në garë për të parinë kësaj komune janë Ferit Idrizi ...
Read more 0

Sot takohen LDK dhe VV, pritet marrëveshja për balotazhin në Vushtrri!

Kryesore Lajme
Një takim i përbashkët pritet të ndodh sot mes Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Lëvizjes Vetëvendosje për të arritur bashkëpunim të mundshëm për zgjedhjet e balotazhit të 19 ...
Read more 0