December 13, 2018
Zorrët

Zorrët

Mandarinat, kundër anemisë dhe mykut të zorrëve

Shëndetësi
Mandarinat janë ndër agrumet më të shijshme, falë aromës dhe përmbajtjes më të lartë të sheqerit që kanë, si në brendësi të frutit, ashtu edhe në lëkurë, shkruan ...
Read more Comments Off on Mandarinat, kundër anemisë dhe mykut të zorrëve

Kujdesuni për zorrët

Shëndetësi
Shpeshherë ndodh që problemet me tretjen sjellin edhe shtim në peshë. Për të shmangur problemet me zorrët është mirë të konsumoni shumë fibra, probiotikë, si dhe disa fermente ...
Read more 0