Lajmi i fundit: Vendoset flamuri shtetëror tek rrethi

Lajmi i fundit: Vendoset flamuri shtetëror tek rrethi

Pas shumë tentimeve për të vendosur flamurin shtetëror të Kosovës para pak çastesh ai është vendosur në vendin ku më parë ka qëndruar flamuri kuq e zi.

Vendosjen e flamurit shtetëror të Kosovës e ka konfirmuar sekretari permanent i ministrisë së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Artan Berisha, i cili ka thënë se flamuri është vendosur dhe me këtë veprim është zbatuar këkesa e kryeministrit konform ligjit për simbole shtetërore.

Ndryshe, flamuri i vendosur sot është më i vogël me përmasa se ai i mëparshmi, sepse ai ai i paraparë për tu vendosur në shtizë është vjedhur nga persona të panjohur. /KosovaPost/.