Zhduket një vajzë në Gjakovë

Zhduket një vajzë në Gjakovë

Të hënën në Gjakovë, një person ka informuar policinë se vajza e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Njësitë policore janë duke kryer hetime lidhur me rastin, njofton Policia e Kosovës

Related Posts

You may also like

Vetëvendosje tregon emrat e aktivistëve të arrestuar

Policia arrestoi 8 persona gjatë ditës se sotme.