19 January, 2019 20:43
Lufta e Dytë Botërore

Lufta e Dytë Botërore

10 janari i Lidhjes së Kombeve dhe 2019’ta e OKB-së

Lajme OP / ED
Shkruan: Abdullah Klinaku Gabimet e Lidhjes së Kombeve e sollën luftën e II-të botërore. Ashtu siç mund të sjellin luftëra të mëdha edhe gabimet në funksionalitetin e OKB-së. ...
Read more Comments Off on 10 janari i Lidhjes së Kombeve dhe 2019’ta e OKB-së

Gjermania ndërpret kërkimet për gjetjen e miliona të zhdukurve të Luftës së Dytë Botërore

Botë
Gjermania vendosi të ndërpresë në 2023 kërkimet për gjetjen e trupave të 1,2 milionë personave që rezultojnë të zhdukur prej fundit të Luftës së Dytë Botërore, njoftoi sot ...
Read more Comments Off on Gjermania ndërpret kërkimet për gjetjen e miliona të zhdukurve të Luftës së Dytë Botërore