December 19, 2018
milorad dodik

milorad dodik

Mercenarët rusë ndihmojnë krijimin e një njësie paraushtarake

Botë
Mercenarët e trajnuar në Rusi, po ndihmojnë krijimin e një njësie paraushtarake që i shërben udhëheqësit separatist serb në Bosnje, thuhet në një raport të publikuar sot në ...
Read more Comments Off on Mercenarët rusë ndihmojnë krijimin e një njësie paraushtarake

Dodik: Po të pyetej Sarajeva dhe Izetbegoviq të parët do ta pranonin pavarësinë e Kosovës

Kryesore Lajme
Presidenti i Republika Srpska, Milorad Dodik tha se ftesa e vetë-shpallur nga kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj se Bosnja dhe Hercegovina duhet ta njeh pavarësinë e Kosovës është ...
Read more 0

FBI heton presidentin e Republikës Serbe në Bosnjë, Milorad Dodikun

Rajon
Agjentët e FBI-së në mënyrë aktive janë përfshirë në hetimet për punët e dyshimta të presidentit të Republikës Serbe, Milorad Dodik, shkruan “Evroblic”. Sipas burimeve të kësaj gazete, ...
Read more 0