October 18, 2018
Republika Serbe

Republika Serbe

Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën

Kryesore Lajme
Kryetari i Republikës Serbe, Millorad Dodik, deklaroi sot se Bosnja dhe Hercegovina nuk do të pranojnë Kosovën si shtet, pasi për këtë, sipas tij, nuk ka konsensus. “Kjo ...
Read more Comments Off on Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën