Ekonomi

Bitcoin-it po i bie vlera!

Bitcoin-it po i bie vlera!

Bitcoin ra vlerën e 7 mijë dollarëve, pas disa ditësh nën presion për të qëndruar mbi nivelin e mbështetjes. Të dhënat e CoinMarketCap në këto momente që shkruajmë...

Shkalla e borxhit publik të Kosovës më e ulëta në rajon

BQK shënon 20-vjetorin

Banka Qendrore e Kosovës shënon 20-vjetorin e themelimit të saj me një konferencë ndërkombëtare të nivelit të lartë me titull: “Rreziqet dhe mundësitë në një sektor financiar dinamik-rruga...

Page 2 of 11 1 2 3 11

Te fundit

Te tjera nga rubrika

Më të lexuarat