20 January, 2019 17:03
Adem Demaçi

Adem Demaçi

Gjesti i veçantë i Adem Demaçit

Kryesore Lajme
Veprimtari i çështjes kombëtare, Adem Demaçi, në kremtimin e ditëlindjes së tij, është kujdesur t’i përshëndesë miqtë e tij në mënyrë të veçantë. Djali i tij, Shqiptari, ka ...
Read more Comments Off on Gjesti i veçantë i Adem Demaçit

Novosella: Lum ai popull që ka një veprimtar si Adem Demaçi

Kulturë Lajme
Me rastin e 82-vjetorit të lindjes së veprimtarit Adem Demaçi, u përuruan dy librat e përgatitur nga Selatin Novosella “Viti i Adem Demaçit” dhe “Demaçi- njeri i lavdisë”. ...
Read more Comments Off on Novosella: Lum ai popull që ka një veprimtar si Adem Demaçi

Hapet ekspozitë për ditëlindjen e Demaçit në Gjermani

Kryesore Lajme
Ambasada e Kosovës në Gjermani do të hap një ekspozitë me fotografi për nder të ditëlindjes së 82 së simbolit të rezistencës kombëtare Adem Demaçi. Ekspozita hapet në ...
Read more Comments Off on Hapet ekspozitë për ditëlindjen e Demaçit në Gjermani

Veseli viziton Adem Demaçin, e uron për 10 vjetorin e Pavarësisë

Kryesore Lajme
Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka vizituar sot Adem Demaçin në shtëpinë e tij. Këtë e bëri të ditur Veseli përmes një postimi në facebook, duke thënë se ...
Read more Comments Off on Veseli viziton Adem Demaçin, e uron për 10 vjetorin e Pavarësisë