February 20, 2018
Enver Hoxhaj

Enver Hoxhaj

Hoxhaj, lavdëron PDK dhe koalicionin qeverisës për marrëveshjen e Demarkacionit

Kryesore Lajme
Nënkryetari i Partisë Demokratike Enver Hoxha, duke folur për aneks marrëveshjen me Malin e Zi për rishikim ka thënë se Kosovës së shpejti po i hapet rruga drejtë ...
Read more Comments Off on Hoxhaj, lavdëron PDK dhe koalicionin qeverisës për marrëveshjen e Demarkacionit

Hoxhaj: Kosovës i duhet qartësi strategjike për të ardhmen e saj

Kryesore Lajme
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj po qëndron në New York, ku ka marrë pjesë në panelin e organizuar nga Instituti Amerikan “Independent Diplomat” dhe Konsullata e Kosovës në ...
Read more Comments Off on Hoxhaj: Kosovës i duhet qartësi strategjike për të ardhmen e saj

Hoxhaj në Strasbourg: Mosnjohja nga pesë vende të BE-së, po e sfidon agjendën e Kosovës

Kryesore Lajme
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka mbajtur një fjalim para deputetëve të Parlamentit Evropian në lidhje me 10 vjetorin e shtetësisë së Kosovës, ku ka folur për të ...
Read more Comments Off on Hoxhaj në Strasbourg: Mosnjohja nga pesë vende të BE-së, po e sfidon agjendën e Kosovës

Hoxhaj: Pa liberalizim të vizave, dialogu nuk ka kuptim

Kryesore Lajme
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj,  po qëndron për vizitë në Strasbourg të Francës, ku ka zhvilluar takime të shumta me deputetë të Parlamentit Evropian. Në takimet me eurodeputetë, ...
Read more Comments Off on Hoxhaj: Pa liberalizim të vizave, dialogu nuk ka kuptim

Enver Hoxhaj përgjigjet para Komisionit për Politikë të Jashtme

Kryesore Lajme
Enver Hoxhaj, Zëvendëskryeministër i Kosovës, u është përgjigjur pyetjeve që kanë të bëjnë me procesin e anëtarësimit të Kosovës në asociacionet me rëndësi, pyetje të cilat janë shtruar ...
Read more Comments Off on Enver Hoxhaj përgjigjet para Komisionit për Politikë të Jashtme

Hoxhaj: Numri i deputetëve pro Marrëveshjes së Demarkacionit është rritur

Kryesore Lajme
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka thënë se çështja e demarkacionit me Malin e Zi do të diskutohet në Kuvend në javët e fundit të muajit janar. Hoxhaj ...
Read more Comments Off on Hoxhaj: Numri i deputetëve pro Marrëveshjes së Demarkacionit është rritur

Qeveria serbe ka një kërkesë të fundit lidhur me Kosovën

Kryesore Lajme
Normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë po mbetet vetëm ‘ëndërr’ e Bashkimit Evropian. Kjo pasi Beogradi zyrtar vazhdimisht është duke bërë përpjekje që Kosova mos të anëtarësohet ...
Read more Comments Off on Qeveria serbe ka një kërkesë të fundit lidhur me Kosovën

Në janar Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Evropës

Kryesore Lajme
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, në mbledhjen e Qeverisë ka njoftuar se gjatë këtij muaji, ose më së largu në janarin e vitit të ardhshëm, Kosova do të ...
Read more Comments Off on Në janar Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Evropës

Zëvendëskryeministri Hoxhaj i bënë ‘për pesë pare’ përfaqësuesit e Komisionit për Demarkacionin

Kryesore Lajme
Kryesuesi i Komisionit për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, Shpejtim Bulliqi ka raportuar para qeverisë për të gjeturat e këtij komisioni në lidhje me demarkacionin me Malin ...
Read more Comments Off on Zëvendëskryeministri Hoxhaj i bënë ‘për pesë pare’ përfaqësuesit e Komisionit për Demarkacionin

Vjen urimi edhe nga Hoxhaj e Veliaj për 28 Nëntor (Foto)

Kryesore Lajme Rajon
Një ditë pas mbledhjes së përbashkët të dy qeverive në Korçë, kanë vazhduar edhe sot aktivitetet në Shqipëri. Zëvendeskryeministri Enver Hoxhaj ka takuar Kryetarin e Tiranës, Erion Veliaj ...
Read more Comments Off on Vjen urimi edhe nga Hoxhaj e Veliaj për 28 Nëntor (Foto)